Flyttbare lesefelt – enkelt, fleksibelt og økonomisk

Flyttbare lesefelt fra Hydrotac er lettvinte å sette på alle slags briller, solbriller og sportsbriller. En genial og fleksibel løsning for deg, som har bruk for å lese, når du er på farten eller dyrker sport. Kjøp flyttbare lesefelt i styrke +1,5 til +3 til 349 NOK pr. par.
 

Sånn setter du flyttbare lesefelt på brillene dine:

Flyttbare lesefelt er lettvinte å sette på alle slags briller, og de sitter godt fast, men er samtidig lette å ta av igjen, slik at du kan flytte dem fra brille til brille. Det ligger en utførlig veiledning i esken med lesefeltene, men du kan også lese hvordan du gjør her:

 1. Vask brillene dine med vann og såpe, og tørk dem. Bruk f.eks. litt mildt oppvaskmiddel.
   
 2. Ha en liten dråpe vann på brilleglasset der de flyttbare lesefeltene skal plasseres – på innsiden av glasset, nederst tett på nesen.
   
 3. Ta forsiktig de flyttbare lesefeltene ut av emballasjen.
   
 4. Hold lesefeltet mellom tommel- og pekefinger, og sett det på brilleglasset – nederst tett på nesestykket (linsene er lette å flytte/justere så lenge de er fuktige). Følg samme fremgangsmåte med den andre linsen, og anbring den slik at linsene sitter symmetrisk i forhold til nesen.
   
 5. Trykk forsiktig med en tørr klut på linsene, slik at overskytende vann blir presset ut. Det er viktig at alle 'luftlommene' er vekk.
   
 6. Etter en halv time kan brillene brukes (linsene er tørre og kleber pga. kohesjon). Vil du fjerne linsene, skal du bare løsne kanten litt f.eks. med en negl.
   
 7. Ta på deg brillene og kontroller at det direkte synet ikke hindres av linsene. Hvis det er tilfellet, skal linsene fjernes som beskrevet i punkt 6, deretter du kan skjære opptil 5 mm av linsen parallelt med den øverste kanten (vannrett). Plasser de tilpassede linsene som beskrevet i punkt 1 til 6. Ta på deg brillene igjen, og kontroller det direkte synet.
   
 8. Etter å ha tatt på deg brillene skal du se ned og kontrollere at du ser optimalt på kort avstand, og at du ikke er sjenert eller at øynene blir trette. Hvis det er tilfellet, skal linsene flyttes enten tettere på eller lengre vekk fra undersiden av brilleinnfatningen, som beskrevet under punkt 1 til 6. Hvis du fortsatt ikke ser optimalt på kort avstand etter flere forsøk, skal du muligens bruke linser med en annen styrke. Henvend deg til en optiker eller en øyelege og få rådgivning.

#HAVEALOOKSHOP

Top