Damesolbriller i dansk design

Se ut som en million for langt mindre – uten å gå på kompromiss med kvaliteten! Se det store utvalget av fine damesolbriller fra Have A Look til priser som gjør det så gøy å kjøpe solbriller at de færreste kvinner kan klares seg med ett enkelt par! Husk at vi har også solbriller med styrke.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Trendy og billige solbriller til damer

Have A Looks designere går inn for mangfold. Derfor er sortimentet av solbriller til kvinner bredt og variert – med plass til personlighet, villskap og humor. Prisen er til gjengjeld alltid den samme, 399 NOK pr. par.

Lette, behagelige innfatninger og 100 % UV-beskyttelse

Nå handler damesolbriller jo ikke bare om farger, former, mote og stil, men også om å beskytte øynene mot solens skarpe stråler – slik at vi unngår øyeskader og rynker omkring øynene. Alle våre damesolbriller er av høy kvalitet med glass i akryl og 100 % UV-beskyttelse. Stengene er utstyrt med fjærer (flexstenger), slik at de tilpasser seg hodeformen din. Og så er solbrillene veldig lette og behagelige å ha på – både på nesen og i håret!

Stort utvalg av damesolbriller

Uansett om du liker store diva-solbriller, trendy Cat Eye eller runde eller firkantede glass, finner du det hos oss. Utvalget teller alt fra sesongens 'løp og kjøp' og hotteste trender til mer klassiske og tidløse solbrilletyper – med brilleinnfatning i farger som spenner fra sarte pasteller over pang-farger til klassisk horn og svart. Er du i tvil om hva du skal velge, er det gode råd å hente i vår brilleguide. Og husk at du kan prøve alle våre damesolbriller online – direkte foran skjermen – med vår nye virtual try on.

 

#HAVEALOOKSHOP

Top