Bredt utvalg av herresolbriller i dansk design

Have A Look har massevis av flotte solbriller til menn. Se vårt store utvalg av sesongens nyeste solbrille-trender til menn. Kolleksjonen spenner bredt og teller alt fra klassiske og stilrene til smarte herresolbriller. Uansett om du liker runde eller firkantede solbriller, store eller små, finner du det her på siden. Og prisen på herresolbrillene er alltid den samme. 399 NOK pr. par.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Solbriller til menn som vil ha kvalitet

Alle våre solbriller til menn har 100 % UV-beskyttelse, tynne akrylglass, nikkelfrie metalldeler, innfatning i polykarbonat som holder til litt av hvert og ikke minst behagelige flexstenger, slik at de passer til alle hodestørrelser. Designen er dansk, kvaliteten på topp, passformen god og prisene overkommelige. Vi har for øvrig også et stort utvalg av solbriller med styrke og solbriller med lesefelt til menn som har bruk for styrke (i brillene altså!)

De mest populære herresolbrillene

Selv om alle Have A Looks solbriller er unisex, er det likevel bestemte solbrillemodeller som faller i mennenes smak. Det er spesielt brillene med litt kraftigere og større innfatning som er populære blant menn. F.eks. ‘Type C’ med runde glass, som gir et både rått og klassisk uttrykk. Solbriller ‘Type B’ er også et hitt hos menn. De har store og kraftige innfatninger og minner om den klassiske Wayfarer-brillen. ’Type B’ solbrillemodell har et maskulint uttrykk, og innfatningen fås i fargene horn og svart samt i en rekke transparente nyanser.

Kjempeflotte solbriller til gode priser

Gå på jakt etter herresolbriller i vårt store utvalg. Her finner du noe for enhver smak til priser som gjør det vanskelig å nøyes med ett enkelt par. Og har du vanskeligheter med å finne den modellen som matcher din personlige stil, er det gode råd å hente i vår brilleguide.

#HAVEALOOKSHOP

Top