Bærekraftige briller i bioplast

Prøv de nye plantebaserte briller! De nye BIOplastic -brillene, er laget av 45 % vegetabilsk olje fra ricinusplanten, en hardfør, uspiselig plante som vokser raskt. Planten inneholder en olje, som når den konverteres til råmateriale, har de samme gode kvalitetene som de tradisjonelle innfatningene i plast: lette, robuste og holdbare! De nye plantebaserte brillene fås også som skjermbriller og minusbriller.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Hva er bioplast?

Bioplast, er plastmaterialer som er utviklet av biomasse (f.eks. mais, ulike rotgrønnsaker, sukkerrør, bambus, m.fl.), mens tradisjonell plast er produsert av råolje (en fossil ressurs). Vår BIOplastic, kommer fra ricinusplanten, nærmere bestemt fra de oljeholdige bønnene.

BIOplast er 100% resirkulerbart

Som de tradisjonelle plastbrillene (polykarbonat), er bioplastbrillene kvalitetsbriller med lang levetid. De er ikke laget for å brytes ned i naturen. Akkurat som de tradisjonelle plastbrillene, er BIOplastic -brillene 100 % resirkulerbare, og bør kildesorteres som plast når levetiden er omme, slik at de kan avhendes på en miljøvennlig, ansvarlig måte.

#HAVEALOOKSHOP

Top