Gavekort / skriv ut selv

Gi et Have A Look gavekort til en du er glad i. Da er du sikker på å gi en virkelig god gave, gavekortet gir nemlig et fritt valg mellom alle briller og solbriller i hele nettbutikken.

Det er enkelt! Du kan velge mellom gavekort på:

469 NOK 1 par briller / solbriller inkl. etui og frakt

950 NOK 3 par briller / solbriller inkl. etui og gratis frakt

Når du har kjøpt gavekortet, mottar du en e-post med en unik gavekortkode, og så kan du laste ned og skrive ut gavekortet, og skrive koden, beløpet og evt. en personlig hilsen på det.

Klikk her for å laste ned gavekortet

Hvordan fungerer det?

I feltet nedenfor kan du skrive inn beløpet som skal stå på gavekortet.

469 NOK 1 par briller / solbriller inkl. etui og frakt

950 NOK 3 par briller / solbriller inkl. etui og gratis frakt

Legg i handlekurven og fullfør kjøpet. Du vil da motta en e-post med en unik gavekortkode som tilsvarer beløpet du har valgt. Last ned og skriv ut gavekortet. Skriv koden, beløpet og eventuelt en personlig hilsen på gavekortet, pakk det pent inn - og så er det klart!

Gavekortet er gyldig 2 år fra kjøpsdato.

NOK
Velg antall:
stk.
Beskrivelse

Gi et Have A Look gavekort til en du er glad i. Gavekortet gir nemlig et fritt valg mellom alle briller og solbriller i hele nettbutikken. Det er enkelt!

Du kan velge mellom gavekort på:

469 NOK 1 par briller / solbriller inkl. etui og frakt

950 NOK 3 par briller / solbriller inkl. etui og gratis frakt

Du mottar en e-post med en unik gavekortkode, som du kan laste ned og skrive ut det fine gavekortet og skrive koden, beløpet og evt. en personlig hilsen på det.

Hvilken styrke?
Når det gjelder vanligt aldersrelatert langsyn, er vi mennesker relativt like og følger i store trekk oversikten nedenfor:

40 år: + 1
45 år: + 1,5
50 år: + 2
55 år: + 2,5
60 år: + 3

Hvis du er i tvil kan du alltid få en synsundersøkelse hos en optiker. Noen optikere utfører synsprøver gratis, andre mot betaling. Men alle optikere har ifølge norsk lovgivning forpliktelse til å gi deg mulighet for å få en kopi av din synsundersøkelse med hjem.
Levering og retur
  • Gratis frakt ved kjøp av 3 par briller i Europa. Ved kjøp under 950 NOK: 70 NOK for levering i Europa. 100 NOK for levering utenfor Europa.
  • Gratis etui. Det følger alltid et gratis etui (verdi 50 NOK) i filt med for hvert par Have A Look briller du kjøper.
  • Rask levering. Du mottar brillene 3-4 virkedager fra dagen vi mottar bestillingen. Vi sender dem som tracked letter, godt beskyttet i box og etui i filt.
  • 30 dagers full pengene tilbake-garanti. Du kan angre kjøpet fullt i opptil 30 dager og bytte brillene til noen andre eller få pengene tilbake. Dette forutsetter imidlertid at du returnerer brillene i samme stand og emballasje, som da du mottok dem. Husk å angi navn, adresse og ordrenummer, slik at vi kan returnere eventuelle tilgodehavender, om nødvendig, til dit kredittkort. Dette gjøres innen 30 dager. Kostnadene for returnering er du selv ansvarlig for. Ønsker du å bytte brillene dine, må du utover ordrenummer, navn og adresse angi hvilken modell, farge og styrke, du ønsker at bytte til. Vi dekker fraktkostnader for forsendelse av det nye produktet en gang. Heretter er fraktkostnader for egen regning.

#HAVEALOOKSHOP

Top