Lesebriller i dansk design

Have A Look er dansk design i stilige farger og fasonger som passer enhver smak og ansiktsfason! Hos oss koster alle lesebriller 399 kr. inkl. flott filtetui laget av resirkulerte plastflasker. Lesebrillene finnes i styrkene +1 til +3 og vi har både damebriller og herrebriller.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Behovet for lesebriller kommer med alderen

I løpet av 40- og 50-årsalderen opplever de fleste at bokstavene blir for små og armene for korte! Dette kalles 'alderssyn' (presbyopi) og er når evnen til å fokusere på kort avstand blir dårligere med årene. Men fortvil ikke! Selv om synet blir litt sløret, kan man fortsatt se skarp ut i lesebriller (briller med styrke).

Stort og variert utvalg

Vi har stilige og billige lesebriller som passer enhver smak og ansiktsfasong. Hvilken brillestyrke du trenger avhenger ofte av din alder, men når det handler om hvilke briller som passer best til ditt ansikt, synes vi du skal følge ditt hjerte og humør! Er du likevel i tvil om hva som kler deg, er det en masse hjelp å hente i vår brilleguide. Det skal nemlig være gøy, billig og enkelt å kjøpe lesebriller på nett.

Smarte lesebriller til alle!

Hører du til dem som elsker å lese i solen, har vi også en masse lesebriller til utendørs bruk. Se det store utvalget av solbriller med styrke og solbriller med lesefelt. Sitter du derimot mye foran datamaskinen, bør du overveie å bruke skjermbriller. Som noe nytt tilbyr vi anti-blue light computerbriller – både med og uten styrke. Skjermbrillene beskytter øynene dine mot det blå skjermlyset fra datamaskiner, nettbrett, tv og mobiltelefoner.

#HAVEALOOKSHOP

Top