Stilige solbriller med styrke

Lesebriller med tonede glass, eller solbriller med styrke som de også kalles, er uunnværlige når du skal lese utendørs i solen. Solbrillene fås med styrke +1 til +3 og har 100 % UV-beskyttelse. Velg mellom mange smarte farger og fasonger til bare 399 NOK pr. par. Husk! 3 par solbriller for 950 NOK inkl. frakt.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Lese-solbriller til utendørs lesehester!

Enhver med alderssyn og hang til ferielesing i solen kjenner til umulige flerlags- brilleanordninger med lesebriller innerst og solbriller utenpå. Det kan gjøres mye lettere og smartere med et par solbriller med styrke fra Have A Look – og det er noe for enhver personlig stil (og litteratursmak!). Gå på jakt etter nye lese-solbriller i vårt store utvalg. Suppler ev. med alminnelige lesebriller, slik at du både har til innendørs og utendørs bruk.

Stil skarpt på god kvalitet og billige priser

Alle våre solbriller med styrke har 100 % UV-beskyttelse og kvalitetsglass i akryl. Stengene er utstyrt med fjærer, slik at brillene er behagelige å ha på, og innfatningen er fremstilt av polykarbonat som tåler litt av hvert og samtidig er et svært lett materiale. Selv våre store innfatninger veier nesten ikke noe og er lette å ha på.

Solbriller med styrke til ferien

Bli klar til ferielesningen med smarte, billige solbriller med styrke fra Have A Look. De er ikke bare praktiske og uunnværlige – men også smarte og fås i mange flotte farger og fasonger som passer både til kvinner og menn. Se også det store utvalget vårt av solbriller med lesefelt. Det er smart for deg som både vil kunne lese og følge med på hva som skjer omkring deg på avstand.

#HAVEALOOKSHOP

Top