Brillesnor grey

99,00 NOK

Velg antall:
stk.
Beskrivelse
Få styr på brillene! Fin, tynn grå og svartmelert brillesnor. Så trenger du aldri å lete etter brillene dine igjen.
Hvilken styrke?
Når det gjelder vanligt aldersrelatert langsyn, er vi mennesker relativt like og følger i store trekk oversikten nedenfor:

40 år: + 1
45 år: + 1,5
50 år: + 2
55 år: + 2,5
60 år: + 3

Hvis du er i tvil kan du alltid få en synsundersøkelse hos en optiker. Noen optikere utfører synsprøver gratis, andre mot betaling. Men alle optikere har ifølge norsk lovgivning forpliktelse til å gi deg mulighet for å få en kopi av din synsundersøkelse med hjem.
Levering og retur
  • Gratis frakt ved kjøp av 3 par briller. Frakt 50 NOK for levering i Norge og Europa. 100 NOK for levering utenfor Europa.
  • Gratis etui. Det følger alltid et gratis etui (verdi 50 NOK) i filt med for hvert par Have A Look briller du kjøper.
  • Rask levering. Du mottar brillene 3-4 virkedager fra dagen vi mottar bestillingen. Vi sender dem som tracked letter, godt beskyttet i box og etui i filt.
  • 30 dagers full pengene tilbake-garanti. Du kan angre kjøpet fullt i opptil 30 dager og bytte brillene til noen andre eller få pengene tilbake. Dette forutsetter imidlertid at du returnerer brillene i samme stand og emballasje, som da du mottok dem. Husk å angi navn, adresse og ordrenummer, slik at vi kan returnere eventuelle tilgodehavender, om nødvendig, til dit kredittkort. Dette gjøres innen 30 dager. Kostnadene for returnering er du selv ansvarlig for. Ønsker du å bytte brillene dine, må du utover ordrenummer, navn og adresse angi hvilken modell, farge og styrke, du ønsker at bytte til. Vi dekker fraktkostnader for forsendelse av det nye produktet en gang. Heretter er fraktkostnader for egen regning.

#HAVEALOOKSHOP

Top