Runde lesebriller til både menn og kvinner

Finn lesebriller med rund innfatning hos Have A Look! Kolleksjonen omfatter et hav av runde lesebriller i alle mulige varianter og farger – både til menn og kvinner. Runde briller er en ekte evergreen – få hjelp til å velge den type runde briller som kler deg i vår stilguide.

Filtrer og sorter
{{amount}}

Kler jeg runde briller?

Man sier at runde briller kler spesielt firkantede, hjerteformede og ovale ansikter. Men vi har så mange forskjellige varianter at de fleste kan finne et par som er kledelige uansett ansiktsform.

Stort utvalg av briller med runde glass

Velg mellom store og kraftige, runde brilleinnfatninger, som vår Type C-modell, mer klassiske som Circle-brillene eller prøv våre små og trendy fargerike briller, Circle Twist. Og husk at du kan prøve alle modellene online med vår virtual try on, slik at du er sikker på at de runde brillene passer til din ansiktsform innen du kjøper.

Runde innfatninger i massevis av farger

Vårt sortiment av runde lesebriller er bredt og variert – det er noe for enhver smak. Prisen er til gjengjeld alltid den samme. 349 NOK for ett par. Se også vårt store utvalg av runde solbriller.

#HAVEALOOKSHOP

Top