Stort utvalg av firkantede lesebriller

Er du vill etter firkantede briller, finner du det du leter etter hos Have A Look. Vi har både store og små firkantede brilleinnfatninger. Lesebrilledesign med stramme, minimalistiske linjer, kraftige retrobriller og alt det som ligger midt imellom. Det er med andre ord noe for enhver firkantet smak – også hvis du er på utkikk etter solbriller med styrke.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Passer firkantede briller til meg?

Har du rund ansiktsform, kan du med fordel velge firkantede lesebriller, siden formen fungerer som balansestang og bringer harmoni til ansiktet ditt. De fleste av våre firkantede og rektangulære lesebriller passer både til kvinner og menn. Er du i tvil om hvilken firkantet brillemodell som passer best til din stil, kan du alltid få hjelp i vår stilguide.

Flott og tidløst stil med minimalistiske briller

Vi har et variert utvalg av firkantede briller, slik at vi kan by på litt av hvert. Modellen ‘Type A’, som er spesielt populær blant menn, har en stor, men til gjengjeld spinkel og grafisk stram innfatning som gir et lett og klassisk uttrykk tross størrelsen. Liker du firkantede briller som fyller litt mer og gir ansiktet karakter, så se etter ‘Mood’– en retromodell som spesielt kvinner faller for. Og foretrekker du mindre brilleinnfatninger med et minimalistisk og grafisk uttrykk, bør du kaste et blikk på ‘Classic’.

Firkantede lesebriller til gode priser

Firkantede innfatninger kan bæres av enhver som liker den klassiske og minimalistiske stilen, og som er med på 'less is more'-bølgen! Alle brillene fås i styrke +1 til +3 til 399 NOK pr. par. Og det gjelder for øvrig alle lesebriller, blue light briller, minusbrilller og solbriller med styrke og uten styrke.

#HAVEALOOKSHOP

Top