Stort utvalg av ovale og Cat Eye lesebriller

Den ikoniske brillefasongen fra femtitallet inspirert av skrå katteøyne er tilbake i motebildet. Leter du etter ovale lesebriller i Cat Eye- eller sommerfuglfasong, er det her på siden, du skal lete. I vårt sortiment finner du alle varianter av Cat Eye-briller. Fra retro-innfatning til mer moderne fortolkninger av den kledelige, ovale innfatningen.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Ovale lesebriller kler de fleste

En klassiker i ny forkledning. Riktignok hørte de legendariske, ovale kattebrillene opprinnelig til femtitallets motebilde, men de ikoniske Cat Eye lesebrillene har fått come back! Have A Looks fortolkninger av den ovale fasongen er mykere i formen, er knapt så markant og med litt større glass. Det gir lesebrillene et nåtidig uttrykk som kler de fleste. Husk! 3 par lesebriller for 950 NOK inkl. frakt.

Cat Eye comeback!

I Have A Looks brillesortiment finner du en masse ovale varianter. Fra modellen 'Cat Eye', som legger seg tett opp til Audrey Hepburn-looket, til 'City', som er større og spinklere i innfatningen med en mer klassisk, oval fasong. Kolleksjonen av Cat Eye-inspirerte lesebriller finnes i mange spennende fargekombinasjoner – og selvfølgelig også som både solbriller og solbriller med styrke samt som minusbriller.

#HAVEALOOKSHOP

Top