Flyttbare lesefelt til solbriller og sportsbriller

Flyttbare lesefelt fra Hydrotac® kan settes på alle slags solbriller og sportsbriller. En genial løsning for deg som har bruk for å lese når du er på farten eller dyrker sport. Lesefeltene er i riktig god kvalitet. De settes lett på med en liten dråpe vann og sitter godt fast – men kan også enkelt tas av igjen, slik at du kan flytte dem fra brille til brille. Flyttbare lesefelt fås i styrke +1,5 til +3 til NOK 399 pr. par. Les mer om flyttbare lesefelt her.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Sett løse lesefelt på solbrillene dine

Er du lei av ikke å kunne lese sms-er, priser og andre tekster med små bokstaver når du har på solbriller? Med flyttbare lesefelt kan du enkelt forvandle dine yndlingssolbriller til lesesolbriller, slik at du både kan se langt og lese det som står med små bokstaver med én og samme solbrille. Du kan sette flyttbare lesefelt på alle solbriller fra Have A Look, og på alle andre solbriller for den saks skyld – uansett om de er fra Tom Ford, Moscot, Chanel, Dior, RayBan m.fl.

Lesefelt – også genialt til sportsbriller

Kan du ikke lese scorekortet når du spiller golf, avlese sykkelcomputeren, løpeklokken eller sjekke løypekartet når du er på ski, så er flyttbare lesefelt den perfekte løsningen. De sitter godt fast og kan settes på alle former for sportsbriller – selv på dykkermasker og snøbriller. En effektiv og økonomisk løsning for alle sportsentusiaster med alderssyn. Les mer om, hvordan flyttbare lesefelt fungerer.

#HAVEALOOKSHOP

Top