Solbriller med lesefelt

Solbriller med lesefelt er geniale når du gjerne vil se hva som foregår omkring deg, men også har behov for å kunne lese. Lesefeltet, som fås i styrke +1 til +3, er plassert i den nederste delen av glasset, mens den øverste delen er uten styrke. Hele glasset har naturligvis 100 % UV-beskyttelse. Se det store utvalget av solbriller med lesefelt fra Have A Look. Når du først har prøvd dem, kan du ikke unnvære dem.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

En solbrille – to funksjoner

I solbriller med lesefelt er glasset utstyrt med lesestyrke i et lite felt nederst i glasset. Når du ser ned fungerer de altså som utendørs lesebriller – eller lesebriller med tonede glass. Når du derimot ser ut og opp, fungerer de som alminnelige solbriller uten styrke. Det er praktisk til utendørs gjøremål, til dager hvor du er på farten og i det hele tatt til solskinnsdager som ikke utelukkende brukes til lesing i solstolen. Se også våre flyttbare lesefelt – enkle å sette på sportsbriller og alle andre typer briller for den saks skyld.

Er det vanskelig å venne seg til lesefelt?

De fleste venner seg raskt til briller med lesefelt. Mange blir faktisk så begeistrede for den dobbelte funksjonen at de går over til bare å bruke solbriller med lesefelt i solen. En del foretrekker imidlertid solbriller med styrke i hele glasset, og dermed en større leseflate, når de skal lese lange romaner og aviser utendørs.

#HAVEALOOKSHOP

Top