Skjermbriller med og uten styrke

Have A Looks anti-blue light skjermbriller er til deg som bruker mye tid foran skjermen. Brillene beskytter øynene dine mot den blå strålingen fra datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett. Skjermbrillene – eller databrillene som de også blir kalt – finnes både med og uten lesestyrke og i flere modeller og farger til 399 NOK.

Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Briller som filtrerer det blå lyset

Skjermbriller fra Have A Look har anti-blue light glass av høy kvalitet. Glassene filtrerer 60% av det blå lyset vi utsettes for, når vi sitter foran datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet eller tv-skjermen. Flere undersøkelser viser at det blå lyset fra digitale skjermer er generende for øynene våre og gir dårligere nattesøvn.

Databriller med og uten styrke

Databriller fra Have A Look beskytter øynene dine mot den blå strålingen, slik at du unngår trette, tørre og overanstrengte øyne – og slik at søvnen din ikke påvirkes av det blå lyset. Skjermbrillene fås både som lesebriller med styrke +1 til +3 til og uten styrke til deg som ikke bruker briller normalt, men bare vil beskytte øynene.

Har du bruk for skjermbriller?

Enhver som bruker mye tid foran en digital skjerm, kan ha nytte av databriller. Enten du arbeider mye foran datamaskinen, bruker mobiltelefonen din flittig, slapper av til film på ditt nettbrett eller spiller i timevis med vennene dine, er det god grunn til å passe godt på øynene med anti-blue light skjermbriller fra Have A Look – og de finnes i massevis av kule farger og former, da er det faktisk ingen unnskyldning for å la være! Husk at vi også har solbriller og solbriller med styrke med 100% UV-beskyttelse – slik at du også kan passe på øynene dine og se godt ut i solen!

#HAVEALOOKSHOP

Top