Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Damebrillene du bare må ha!

Have A Looks utvalg av smarte, billige briller til damer er stort og allsidig. Vi har damebriller som passer til ethvert antrekk og humør. Uansett om du er på jakt etter smarte lesebrillerdamesolbrillerminusbriller eller skjermbriller, er det en masse å velge mellom – til priser som gjør det så gøy å handle at det kan være vanskelig å begrense seg til ett enkelt par.

Briller til kvinner som vil ha noe å velge mellom

Vi er tilhengere av forskjellighet, derfor favner vår brillekolleksjon vidt. Når vi designer damebriller lar vi oss inspirere av de siste nye tendensene innen mote og interiør, men vi går aldri på kompromiss med verken kvalitet, passform eller mangfold. Brillene må sitte bra, være behagelige å ha på, og det må være brilleinnfatninger i former og farger som passer til alle typer og ansiktsformer. Er du i tvil om hvilke briller som kler deg, er det hjelp å få i vår stilguide, og du kan få gode råd i vår guide hvilken styrke. Det skal nemlig være både gøy, enkelt og trygt å kjøpe damebriller på nettet fra oss! 

Dansk design til gode priser

Uansett om du er langsynt og har bruk for lesebriller eller nærsynt og trenger minusbriller, finner du smarte damebriller i høy kvalitet hos oss. Dansk design til gode priser! Både innfatning og glass er laget i lette, holdbare materialer som tåler det meste. Brilleinnfatningene har fleksible stenger, utstyrt med fjærer, slik at de sitter godt – også i håret! Det samme gjelder selvfølgelig alle våre damesolbriller – både solbrillene med styrke og dem uten, som dessuten har glass med 100 % UV-beskyttelse og finnes i et hav av modeller og farger.

Se godt og se godt ut!

Er du på jakt etter smarte, billige briller til kvinner går du ikke forgjeves til oss! Og er du typen som ikke vil nøyes med ett enkelt par, er det ingen grunn til å fortvile. Utvalget av damebriller er stort slik at det er rikelig å velge imellom. Flotte, fargerike briller til å piffe opp et mørkt antrekk og sette farge på en grå dag. Svart eller skildpaddefarget innfatning i klassisk design for et mer seriøst uttrykk. Store, firkantede briller med et ekstra piff når du virkelig vil være trendy ... eller damebriller med runde glass til dager når du gjerne vil se litt klokere ut! 

#HAVEALOOKSHOP

Top