Filtrer og sorter etter styrke etc.
{{amount}}

Herrebriller i dansk design

Gå på jakt etter billige herrebriller online hos Have A Look. Med et stort og variert utvalg av briller til menn er det noe for enhver smak – alltid til faste, lave priser. Uansett om du er på utkikk etter runde eller firkantede innfatninger, lesebrillerskjermbriller eller solbriller med styrke, er det massevis av kvalitetsbriller å velge imellom.

Kvalitet til gode priser

Designen er dansk, passformen god og kvaliteten på topp. Alle våre briller til menn er produsert i lette, holdbare materialer som kan klare det meste, og som er bekvemme og behagelige å ha på. Brillestengene er utstyrt med fjærer som tilpasser seg hodefasongen og størrelsen, slik at innfatningen aldri strammer og omvendt aldri sitter for løst. Have A Look er nemlig billige herrebriller skapt til å bli tatt av og på hundrevis av ganger – og til tåle litt av hvert! God kvalitet til så fornuftige priser at man blir fristet til å investere i flere par!

Prøv brillene dine online før du kjøper

Er du i tvil om hvilken brillefasong som kler deg, så prøv deg frem med vår Virtual try on. Have A Looks virtuelle online prøverom gir deg mulighet for å prøve alle våre herrebriller – foran skjermen, i sanntid uansett hvor du er – innen du kjøper dem.

Brillemote til menn ... må tas med en klype salt

Hvis du stadig ikke aner hva du skal velge i jakten på den riktige herrebrillen, kan du også hente gode råd i vår stilguide. Den kan fortelle deg litt om hvilken herrebrillemodell som vil passe til akkurat din ansiktsform og din type. For uansett om brillemoten til menn dikterer runde eller firkantede briller, må innfatningen jo passe til deg. Og det gjelder enten du er nærsynt eller langsynt – og på utkikk etter lesebrillerminusbriller eller solbriller med styrke.

Klassisk, smart eller kulørt?

Hos Have A Look er utvalget av briller til menn bredt og variert. Svarte og skildpaddefargede innfatninger er alltid populære hos menn. De passer til det hele, gir et smart eller klassisk utseende alt etter innfatning og størrelse og fasong på glassene. Men flere og flere våger seg ut i mer fargerike brilleinnfatninger – og innfatninger i halvtransparente nyanser. Med billige briller til menn fra Have A Look er det plass til litt villskap, så hvorfor ikke ta et par flotte, fargerike herrebriller med i puljen. Det ser faktisk godt ut med fargede brilleinnfatning til et mørkt antrekk. Og så har de fargerike brillene jo også den fordelen at de er lette å finne når man går og legger dem fra seg rundt omkring.

#HAVEALOOKSHOP

Top