Lekre briller i kule farger!

Have A Looks briller er dansk design i god kvalitet og kule farger – til gode priser. Kule briller med styrke til deg som mener det er for kjedelig med kun ett par briller. Det skal være enkelt, raskt og billig å kjøpe briller online hos Have A Look. Og vi gjør en innsats med hvert eneste par.

Vi henter inspirasjon til både farger og design fra de nyeste trender innenfor mote og interiør. Samtidig glemmer vi aldri at briller også må sitte godt på nesen, akkurat som vi aldri går på kompromis med kvaliteten.

Alle brillene våre, både lesebriller, minusbriller, solbriller med styrke samt vanlige solbriller, har tynne og lette glass i akryl, innfatning i polykarbonat som tåler litt av hvert i tillegg til behagelige flexstenger. Alle metalldeler er naturligvis nikkelfri. Du får dine Have A Look briller i et lekkert etui slik at de kommer trygt fram, og for at du skal kunne ta godt vare på dem. 

 

Solbriller med lesefelt

Som noe nytt kan du også få Have A Look-solbriller med lesefelt (tillegg 50 kr). Dette betyr at det er styrke nederst på glasset, mens den øverst delen fungerer som vanlige solbriller. Det er selvfølgelig UV-beskyttelse i hele glasset. Solbriller med lesefelt kan derfor brukes både som vanlige solbriller og utendørs lesebriller. 
 
Solbriller med styrke i hele glasset er bare for utendørs lesing – altså lesebriller med farget glass og UV-beskyttelse.

Se alle våre solbriller med lesefelt her

#HAVEALOOKSHOP

Top